img4.gif

"Ei pieni puu vielä myrskystä tiedä,

ei pieni puu vielä myrskyä siedä.
Ole suojana pienelle suuri puu,
jotta pienellä juuret vahvistuu."



795371.jpg

Onni Eelis Elmeri on minun ja Samin silmäterä, kullannuppu, rakkautemme hedelmä, esikoinen, maailman ihanin poika! Ainakin meidän mielestämme. inlove.gif

Onnin kävimme hakemassa perheeseemme pitkän ja jännittävän odotuksen päätteeksi Helsingin Kätilöopistolta, hyytävän kylmänä helmikuuna vuonna 2007.

img14.gif

Pieni poikanen on sopeutunut perheeseemme hienosti. Mielestäni mekin olemme sopeutuneet perheenjäseneemme hyvin, ainakin parhaamme olemme tehneet. Toivottavasti se on riittävästi.

Onni on ihan mainio tyyppi. Onni rakastaa laulamista ja jännittäviä piiloleikkejä harson takaa. Onni on hauska ja ystävällinen kaveri, jolla on mieletön huumorintaju! Onnin lempiharrastuksia on laulun ja tanssin ohella pallolla pelailu. Siinä meidän tuleva futaaja onkin kehittynyt valtavasti. Kirjojen lukeminen on myös todella mukavaa ja Onnilla onkin jo iso pino omia kirjoja. Lisää luettavaa saadaan kuukausittain Vau'kirjakerhosta, johon liityimme!

Onni on myös erittäin sosiaalinen poika, joka ei mielellään leiki yksin. Puuhan täytyy olla mielenkiintoista, tai tämä aktiivinen touhuaja kyllästyy nopeasti ja myös ilmoittaa siitä!

Onnin hyveisiin kuuluu täsmällisyys. Ruoka-aikoja täytyy kunnioittaa! Jos ruoka-aika myöhästyy, siitäkin ilmoitetaan kovaäänisesti. Onnin ruokailurytmit ovatkin kuin oppikirjasta...

Todellinen vesimies Onni on sekä luonteeltaan, että horoskoopiltaan. Kylpyammeessa tuleekin olla riittävästi vettä peseytymistä varten, sillä sitä loiskutetaan ja roiskutetaan koko pienen miehen innolla ympäri kylppäriä...

Onni rakastaa suukkosia ja haleja. Mikäs sen mukavampaa, sillä äidin lempipuuhaa on helliä omaa prinssiään. Siihen ei kyllästy ikinä, vielä kun palkkioksi saa koko maailman valaisevan hymyn. 
user posted image

Kosketti hiljaa enkelin siipi,
lasta pientä nukkuvaa.

Kimmelsi öisen taivaan tähdet,
tuuli kuiskasi neuvojaan;

Älä pelkää lapsonen pieni,
vaikka suuri maailma odottaa.

Enkelin siipien alla
on turvallista vaeltaa.